Hvor meget vil du låne? kr.
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen.
4Finance

4Finance er Europas største online og mobile forbrugslånsudbyder og har i dag mere end 5.000.000 kunder på verdensplan.

De blev grundlagt tilbage i 2008 i Letland og har sidenhen ekspanderet til 17 forskellige lande verden over og har den dag i dag samlet set tilbudt lån for over 4 mia. Euros i de respektive lande

4Finance er i skrivende stund at finde i Letland, Litauen, Finland, Sverige, Danmark, Polen, Spanien, Georgien, Tjekkiet, Slovakiet, Bulgarien, Armenien, Rumænien, Argentina, Mexico, USA og Den Dominikanske Republik, hvor deres mere end 3.500 sørger for at behandle lånansøgninger diskret og professionelt. I Danmark står 4Finance bag den populære kredit hos Zaplo.dk samt forbrugslån hos Vivus.dk.

4Finance betragter sig selv som værende en ansvarlig låneudbyder med stort fokus på gennemsigtighed samt beskyttelse af privatfølsomme oplysninger.

De vægter gennemsigtighed højt og er derfor ærlige og direkte omkring de lån, de tilbyder. Det vil sige, at skjulte gebyrer og andre typer af overraskende merudgifter er ikkeeksisterende hos 4Finance, når de tilbyder både mindre lån med en relativ kort løbetid eller lidt større lån med en længere løbetid.

4Finance’s værdier:
 • De er kundeorienteret
 • De holder tingene simple
 • De efterstræber konstant forbedring
 • De anvender fordelagtig innovation i form af teknologi og data
 • De opfører sig som en dynamisk virksomhed i konstant udvikling

Vivus

Vivus.dk er ejet af en af de helt store spillere på det internationale marked inden for lån og kreditter – nemlig 4Finance.

De har været online siden d. 18. April 2012 og +38 medarbejdere, som hver dag behandler låneansøgninger og bestræber sig på at levere den bedst mulige kundeservice til deres mere end 100.000 danske kunder, og ikke mindst til deres 40.000 månedlige, unikke besøgende på deres hjemmeside.

På Trustpilot.dk har over 3.000 kunder anmeldt den populære låneudbyder og givet dem vurderingen ”5 ud af 5 stjerner”.

Tager man et kig på, hvad Vivus.dk tilbyder og hvordan ansøgningsprocessen for låneansøgeren typisk forløber, er det ikke underligt, at Vivus.dk får så positiv feedback og anmeldelser.

Ventetiden til deres kundeservice er i gennemsnit på imponerende 12 sekunder, selve ansøgningsprocessen er ekstremt kort og hurtig og det ansøgte lånebeløb fremgår på låneansøgerens bankkonto samme dag – senest dagen efter ansøgningen er godkendt. Har man dog Nordea som bank, vil pengene stå på kontoen allerede inden for 30 min. Efter låneansøgningen er godkendt!

Desuden fraråder de deres kunder at anvende et Vivus lån som en langsigtet løsning, men derimod anbefaler de at anvende et Vivus lån udelukkende til et midlertidigt behov og kortere løsning. I den forbindelse afviser de faktisk hele 25% af samtlige ansøgere, fordi de vil sikre sig, at deres låneansøgere er i stand til at tilbagebetale deres låneafdrag uden at sætte sig selv i en umulig økonomisk situation og dermed få en dårlig låneoplevelse med Vivus. Vivus tænker på dig og din økonomiske situation, når de udsteder et lån

Basisbank A/S

Med hovedsæde på Teglholmen i København, blev Basisbank A/S etableret d. 4. September 2000, og er Danmarks eneste rene internetbank – med ”rene” menes der, at der ikke findes nogle filialer – alt foregår online. Det skyldes, at Basisbank bestræber sig på at gøre det så nemt og enkelt som muligt for forbrugeren at benytte sig af sin bank. De mener nemlig, at livet er andet og meget mere end banker.

Enkeltheden afspejles ligeledes i udvalget af produkter hos Basisbank, som inkluderer forbrugslån, kassekreditter, Visa/Dankort samt pensionsordninger til gode priser, der er ens for alle.

Der er tale om en nem og ubesværet, online ansøgningsproces, som kan foretages på alle tider af døgnet og som er medvirkende til at tiltrække hele 2.000 nye kunder om måneden.


Udover at fungere som en selvstændig bank og låneudbyder, ejer Basisbank A/S desuden adskillige andre låneformidlere så som AnnaFinans, Kvikfinans, Robotlån samt Selene Finans ApS.

AnnaFinans

AnnaFinans er en dansk, online låneformidler, der ejes af den erfarne spiller på lånemarkedet – Basisbank A/S.

AnnaFinans tilbyder lån til lige præcis dine ønsker, behov og ikke mindst drømme. Udover at have en erfaren og stor bank i ryggen, er AnnaFinans kendt for deres nemme, korte og effektive ansøgnings- og udbetalingsproces. Fra du trykker ”send” på din låneansøgning til AnnaFinans, går der ikke mere end 30 sekunder før du har svar på din ansøgning!

AnnaFinans lægger stor vægt på at det skal være nemt og hurtigt at ansøge, hvorfor selve låneansøgningsformularen ligeledes er kort og nem at udfylde. Så snart du er blevet godkendt til et lån og har underskrevet låneaftalen med dit NemID, går der ikke længe før pengene fremgår på din bankkonto – det sker nemlig som oftest allerede samme dag.

Kvikfinans

Kvikfinans har været at finde på det danske lånemarked siden 2006, og ejes af den større bank Basisbank A/S.

Når man ansøger om et lån gennem Kvikfinans, er der ingen krav til at man som ansøger skal kunne stille sikkerhed for lånet, ligesom der heller ikke bliver stillet nogle personlige spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Hos Kvikfinans skal det være enkelt at låne penge.

Udover at det er enkelt at ansøge om et lån hos Kvikfinans, er det også en overskuelig og hurtig proces. Fra låneansøgningen er sendt af sted går der typisk ikke mere en 30 sekunder før et svar på ansøgningen popper op på skærmen eller i indbakken til din e-mail. Godkendes du til et lån hos Kvikfinans, vil pengene (på hverdage) stå på din konto senest dagen efter godkendelsen.

Og tag ikke fejl. Selvom der er tale om en kort og hurtig behandling af din låneansøgning, vægter sikkerheden hos Kvikfinans altid højest, så du med ro i sindet kan sende din ansøgning af sted hjemmefra sofaen.

Robotlån

Robotlån er en dansk låneformidler for lånegiganten Basisbank A/S, hvor ansøgningsprocessen er blevet optimeret til at være lynhurtig. Det skyldes blandt andet, at hele 98% af alle ansøgninger hos Robotlån behandles maskinelt og derfor ikke kræver manuel behandling. Det giver dig som låneansøgninger mulighed for at ansøge om et lån og tilmed få svar på din ansøgning med det samme - på alle tider af døgnet.

Indeholder din ansøgning dog oplysninger, som skal behandles manuelt, er det heller ikke noget, du behøver at vente længe på. Sender du din ansøgning inden for åbningstiderne, kan du nemlig forvente et svar inden for blot 15 min.

Processen for ansøgning af et lån hos Robotlån forløber typisk som følger:

 1. Låneansøgningen udfyldes online
 2. Godkendelse/afslag sker online – typisk efter 10 sekunder.
 3. Låneaftalen underskrives online med NemID
 4. Ved manuel behandling foregår endelig godkendelse via besked på e-mail.
 5. Hver dag kl. 14.00 udbetales godkendte lån
 6. Lån overføres i løbet af 2-10 minutter til ansøgerens NemID-konto til disposition straks.

Så enkelt er det.

Selene Finans ApS

Selene Finans ApS er et danskejet låneselskab, som fungerer som låneformidler for Basisbank A/S, som har hovedsæde i København. De har været på lånemarkedet i mere end 20 år, og har derfor erfarne og dygtige medarbejdere til at behandle din låneansøgning og hjælpe dig bedst muligt. Hos Selene Finans er det nemt og hurtigt at låne penge, og der bliver ikke stillet nogle spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til og der kræves ligeledes ingen sikkerhed for lånet.

Både ansøgningsproces og udbetaling sker hurtigt. Det tager som udgangspunkt ikke mere end 10 minutter at udfylde låneansøgningen og gøres det tilmed inden for åbningstiderne, kan der forventes svar på ansøgningen inden for 15 min. Ofte vil pengene fremgå på din konto allerede sammen dag, og senest dagen efter du er blevet godkendt til et lån.

Såfremt du ikke har lånt det maksimale tilgængelige lånebeløb hos Selene Finans, kan du til hver en tid ansøge om at få forhøjet lånebeløbet. Står du derimod pludselig med flere penge mellem hænderne, end hvad du havde regnet med, kan du indfri dit lån lige når du ønsker det.

Coop Lån

Coop Lån bliver ofte omtalt som ”Danmarks måske billigste lån”, da de viste sig at være klart bedst i en test foretaget af Forbrugerrådet Tænk, hvor de vandt over hele 22 danske banker.

De tilbyder både mellemstore og helt store lån uden hverken stiftelsesomkostninger eller PBS gebyr og tilmed uden spørgsmål til, hvad du ønsker at bruge pengene til, eller krav om at skulle stille sikkerhed for lånet.

Et Coop Lån er et helt enkelt og billigt lån, hvor alle forbrugere bliver tilbudt sammen konkurrencedygtige rente, og hvor ansøgningsprocessen tilmed er nem og overskuelig.

Coop Lån giver dig fire gode råd med på vejen, når du ønsker at ansøge om et lån:

 1. Vælg det lån med en lav ÅOP
 2. Læg et budget inden du ansøger om et lån
 3. Overvej at samle alle dine lån ét sted – det kan ofte betale sig
 4. Tilmeld afbetalingen af låneafdragene PBS for at sikre, at de bliver betalt til tiden
Resurs Bank

I Domsten lidt uden for Helsingborg blev Resurs Bank i 1977 etableret.

Resurs Bank er en af Nordens hurtigst voksende nichebanker med omkring 530 medarbejdere i Norden, der er medvirkende til at administrere de tilsammen 25.000 butikker, som Resurs Bank samarbejder med og tilbyder finansieringsaftaler til.

Resurs Bank har hovedkontor i Sverige samt filialer i Danmark, Norge og Finland, hvorfra de tilbyder lån, kredit og forsikringsprodukter.

I Danmark har Resurs Bank købt Dan Aktiv, og er således blevet en markedsandel rigere.

Dan Aktiv

Dan Aktiv blev etableret tilbage i 1987 og har siden dengang formidlet lån og kredit til danskerne – primært gennem samarbejde med detailhandlen.

Dan Aktiv er blandt andet kendt for at være en låneudbyder, der giver låneansøgeren mulighed for selv at designe sine egne, rentefrie lån – ofte i forbindelse med køb af en eller flere varer i en forretning.

Dan Aktiv har sidenhen udviklet den klassiske kundefinansiering igennem forretninger, til også at omfatte finansiering af sundhedsydelser og energiforbedringer.

Den 1. April 2014 valgte Resurs Bank at købe Dan Aktiv, så de nu agerer låneudbyder gennem Dan Aktiv som låneformidler. Så når du låner gennem Dan Aktiv i dag, er det Resurs Bank, som er ejeren bag.

Ekspres Bank

Tilbage i 1987 opstod et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked som blev til den populære bank, Ekspres Bank.

Ekspres Bank er en digital bank, der i dag samarbejder med mere end 2.000 danske forhandlere i de førende varehuse og butikker, hvor de tilbyder kunderne hjælp til finansiering.

Ekspres Bank har flere hundredetusinde kunder, og modtager hvert år mere end 400.000 låneansøgninger, hvilket gør dem til de førende på det danske låneudbydermarked.

Og det er nu engang ikke så underligt, at så mange mennesker vælger Ekspres Bank. For med deres 30 års erfaring garanterer de en tryg, sikker og ikke mindst hurtig låneproces til alle deres låneansøgere.

Hos Ekspres Bank stræber man altid efter at levere en god og personlig service til alle kunder, og besidder derfor følgende, passende værdier:

 • Kundefokus
  • Vi sætter kunden i fokus
 • Engagement
  • Vi tager ejerskab
 • Troværdighed
  • Vi gør, hvad vi siger
Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del af den spanske Banco Santander, som blev grundlagt helt tilbage i 1857.

Banco Santander er den største bank i Eurozonen og blandt de absolut største banker i verden med mere end 190.000 ansatte og 125 millioner kunder i over 40 forskellige lande verden over.

I Danmark har Santander Consumer Bank den førende position på det danske marked inden for billån som forbrugsfinansiering og desuden specialister i privatlån, kreditkort samt opsparingsprodukter.

GE Money Bank

GE Money Bank blev etableret i Danmark i 1994, og den 6. November 2014 blev de købt og dermed blev de en del af Santander Consumer Bank.

Hos GE Money Bank bestræber man sig på at have så højt et fleksibilitets- og serviceniveau som muligt, for at kunne opfylde kundens ønsker og efterspurgte behov på bedste vis.

Når man ansøger om et lån hos GE Money Bank kan man forvente at få svar på sin ansøgning inden for 24 timer efter, man har ansøgt, og man skal hverken svare på personlige spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til, eller kunne stille sikkerhed for lånet for at blive godkendt. Godkendes man til et lån indsættes pengene nemt og hurtigt direkte på ens Nem-konto samme dag, eller senest dagen efter.

Ikano Bank

Ikano Bank er en internetbaseret bank, som udspringer af den svenske IKEA familie, har hovedkontor i Sverige og blev etableret i Danmark tilbage i 1978.

Hos Ikano Bank lægger man stor vægt på, at det skal være simpelt og fair at låne penge til det, man mangler.

Udover at være specialister inden for lån, tilbyder de ligeledes opsparingsløsninger samt Visa Kreditkort. Ikano Bank har adskillige danske samarbejdspartnere, så som IKEA, Magasin, H&M, Harald Nyborg m.fl., hvorigennem de tilbyder forskellige finansieringsløsninger til deres kunder.

Lån og Spar

Lån og Spar Bank er en dansk bank med 10 filialer rundt om i danske land, og yderligere hele 10 filialer placeret i Storkøbenhavn.

Lån og Spar er en brugervenlig internetbank, som er nem at finde rundt i, og ikke mindst har stor fokus på kunden.

De bestræber sig på at være så personlig en bank som muligt, og står til hver en tid klar med gode råd omkring kundens økonomi, og hvordan denne kan blive så god som muligt.

Lån og Spar tilbyder, udover lån, også pensionsopsparinger og nogle af landets bedste forsikringer til deres kunder. De samarbejder desuden med en række organisationer og driver deres virtuelle filialer på internettet.

Lendon

Lendon er en stor international virksomhed, som har mange års erfaring med udlån og finansiering fra deres afdelinger rundt om i Europa, og er nu også blevet en del af det danske lånemarked.

Lendon tilbyder en kassekredit til dig, der godt kunne bruge lidt flere penge mellem hænderne, og som gerne vil slippe for at skulle gå den lange vej ned i banken.

Hos Lendon er der stor fokus på, at ansøgnings- og udbetalingsprocessen skal være så enkel, hurtig og smertefri som overhovedet muligt, og derfor kan du forvente svar på din ansøgning allerede inden for 5 sekunder!

Udover at der er tale om en overskuelig låneproces, skal du heller ikke hverken svare på spørgsmål om, hvad du ønsker at bruge pengene til, eller være i stand til at stille sikkerhed for lånet, og du har tilmed rig mulighed for at indfri lånet før tid – helt gratis.

Spar Nord Bank

Hvis du leder efter en bank, der forstår dig, dine drømme og ikke mindst din økonomi – så er du kommet til det rette sted.

Spar Nord Bank er en af Danmarks største banker, og formår alligevel at tage sig tid til at forstå hver enkelt kunde. De er kort sagt en personlig bank i en digital verden.

De værdier som Spar Nord Bank efterstræber, beskriver ret præcist lige nøjagtig hvilke type bank, de er og fortsat ønsker at være:

 • De er kompetente
 • De er ambitiøse
 • De er nærværende
 • De er ordentlig

Sparxpres

Sparxpres er en del af en af Danmarks største banker, Spar Nord Bank, og har siden 1992 leveret forbrugsfinansiering til private i hele landet.

Hos Sparxpres bestræber man sig altid på at levere den absolut bedste kundeservice og tilbyde sine kunder de bedste muligheder for lån, der passer akkurat til deres behov og økonomi.

Når man ansøger om et lån hos Sparxpres foregår det under ordnede forhold og du kan som låneansøger forvente en professionel og uvildig behandling af din ansøgning. Din ansøgning vil blive behandlet inden for 24 timer, du skal ikke svare på nogle personlige spørgsmål eller kunne stille sikkerhed for lånet, og pengene vil fremgå af din bankkonto samme dag som lånet godkendes eller senest dagen efter. Så enkelt er det.

TrustBuddy

TrustBuddy blev stiftet i 2009 i Sverige og består i dag af mere end 200.000 medlemmer fordelt på 6 europæiske lande.

Trustbuddy udbyder mindre lån – såkaldte Mikrolån, som kan være ganske belejlige, hvis man pludselig står med en uventet regning, som man har svært ved at finde penge til i økonomien.

Konceptet for Trustbuddy er ganske anderledes end hvad vi ellers hidtil har set og er vant til, når det kommer til lånemuligheder. Trustbuddy er en bank – dog uden at være det. Finansieringen foregår nemlig mellem privatpersoner, hvor dem med et økonomisk overskud hjælper dem med et økonomisk underskud. Således fungerer Trustbuddy faktisk som formidler og mellemled for de to parter.

Missionen hos Trustbuddy er at sikre deres kunder en hurtig, sikker og ikke mindst nem måde at låne penge på. Derudover har de en klar vision om at blive verdens førende låneside med hensyn til kundeservice, brugervenlighed, teknologi og opsparingsform.

TurboLån

TurboLån er vejen til hurtige penge. Men man skal ikke tage fejl af dem – selvom det går stærkt vægter de ansvarlighed højt og mener, at det er vigtigt at et lån ikke skaber problemer for låneansøgeren. Derfor tilbyder TurboLån aldrig et lån til en potentiel låner, hvis der er tvivl om, hvorvidt vedkommende er i stand til at betale tilbage inden for den aftale løbetid.

Hos TurboLån har man en målsætning om at gøre låneprocessen nemmere og mere overskuelig. Det betyder, at der hos Turbolån ikke bliver stillet spørgsmål til, hvad du ønsker at bruge pengene på, og din ansøgning bliver tilmed behandlet inden for ganske få minutter.

TurboLån lægger heller ikke skjult på, at et lån hos dem udelukkende bør anvendes over en kortere periode og ikke bør benyttes på anden vis.

Copyright © 2023 Kviklånstesten - All Rights Reserved
Nordic Global Commerce ApS - Fyllestedvej 20 - 5464 Brenderup - Denmark - CVR/VAT: DK40798374